Info

Over lokaal drie├źndertig

 

De Droom

We hebben samen een droom. Een visioen van de omgeving waarin we willen werken: Een broedplaats waar we samen met anderen in vertrouwen en loyaal onze dromen waarmaken. Waar we niet alleen zelf, maar ook met anderen succesvol ondernemen en creëren. Een plek waar we elkaar inspireren, motiveren, helpen en verrijken.

Vanuit deze droom is Lokaal 33 ontstaan. Lokaal 33, gelegen bedrijfsverzamelgebouw  Labs55 in Den Haag, is een gezamenlijke werkplek voor ZZP'ers en startende ondernemers. Bij Lokaal 33 ben je omringd door ondernemers met uiteenlopende disciplines, expertises en ideeën. De werkruimte wordt gedeeld met o.a. een architect, webdesigner, fotograaf, Mindfulness coach, accountant, grafisch ontwerper, vliegerontwerper, productontwerper en Big datadeskundige.

De gedachte achter Lokaal 33 is om onze krachten te bundelen, samen te werken en samen te creëren. Al die verschillende ondernemers hebben allemaal hun eigen kennis, werkwijze en benadering waardoor er een enorme hoeveelheid aan kwaliteiten samenkomen. We lunchen met elkaar of drinken koffie met elkaar, helpen elkaar, gaan samen nieuwe uitdagingen aan en organiseren brainstormsessies om elkaar te inspireren.

Benieuwd welke ondernemers er in Lokaal 33 gevestigd zijn en wat ze doen? Bekijk hier de profielen van de Locals.

 

 

De Ruimte

De open ruimte van 300m2 is een gezamenlijke werkplek waar zo’n 25 ZPP’ers gevestigd zijn. Boven op de vide bevinden zich 17 werkplekken (bureaus) en een atelier. Het atelier leent zich voor het maken van allerlei soorten handwerken. Beneden bevinden zich nog eens 8 werkplekken een werkplaats om te experimenteren, te boren en te zagen.

 

Faciliteiten

Keuken

Atelier

Werkplaats

Vergaderruimte

Print / kopieermachine

WiFi

 

 

Prijs

Een werkplek huren bij Lokaal 33 kost €99,- excl. per maand. Extra opbergruimte kun je huren voor €27.50,- .per maand. Mee lunchen? Dat kan. Tegen een kleine vergoeding kun je iedere dag aanschuiven.

 

Geïnteresseerd in een werkplek? Loop eens binnen of mail voor meer informatie naar: info@lokaal33.com

 

Contact

 

Ruud Peper
06 26 01 24 00
ruud@lokaal33.com

Adres

Lulofsstraat 55 unit 33
2521 AL Den Haag